Sertifikatmodul — beskrivelse

Oversikt

​Tabelloversikten tilbyr en organisert oversikt over alle sertifikater innen den valgte mappen, inkludert eventuelle undermapper (hvis de eksisterer). Kolonnene i denne tabellen gir en kortfattet oppsummering med essensielle detaljer for hvert registrert sertifikat.

Beskrivelse

Sertifikatmodulen er en kjernekomponent i et sikkerhetsstyringssystem designet for maritime fartøy. Den har til formål å administrere og spore ulike sertifikater og dokumentasjon som kreves for sikker og lovlig drift av fartøy. Denne funksjonen muliggjør at fartøyet, og rederiet, effektivt kan organisere, hente, oppdatere og sikre gyldigheten av sertifikater knyttet til fartøyet, og overholde maritime forskrifter.

Fornye

Denne funksjonen tillater brukere å fornye et sertifikat ved å klikke på ikonet (bare aktuelt for sertifikater med utløpsdato).

Nummer

Et unikt identifikasjonsnummer for sertifikatet.

Type

Typen eller kategorien til sertifikatet.

Navnet knyttet til sertifikatet.

Utløpsdato

Datoen da sertifikatet er satt til å utløpe.

Neste revisjonsdato

Gir brukerne muligheten til å spesifisere neste planlagte revisjonsdato for et sertifikat.

Status

Brukere kan sjekke den nåværende statusen til et sertifikat, for eksempel om det er aktivt, utløpt eller avventer fornyelse.

Bruk

Denne Sertifikat-modulen og dens tilknyttede funksjoner forenkler prosessen med å administrere sertifikater ved å tillate brukere å spore, oppdatere og overvåke viktig informasjon om sertifikater, og sikre overholdelse, rettidige fornyelser og effektiv håndtering av sertifikater innen organisasjonen og deres fartøy(er).

Detaljert visning

Den detaljerte visningen av individuelle sertifikater presenterer en strukturert representasjon av et spesifikt sertifikat, og gir omfattende informasjon og alternativer knyttet til det sertifikatet. Denne visningen tilbyr en grundig titt på detaljer og handlinger knyttet til det valgte sertifikatet.

Når du får tilgang til den detaljerte visningen av et sertifikat, gir den ytterligere alternativer og informasjon om det individuelle sertifikatet.
Disse alternativene er:

Plassering

Tillater brukere å spesifisere den digitale plasseringen av sertifikatet innenfor Sertifikat-modulens struktur.

Beskrivelse

Gir brukere muligheten til å legge til eller endre en kort beskrivelse eller notater knyttet til sertifikatet.

Tilganger

Brukere kan definere og endre tilgangstillatelser for sertifikatet, spesifisere hvem som kan se eller administrere det.

Utløpinnstillinger (på/av)

Tillater brukere å aktivere eller deaktivere utløpinnstillinger for sertifikatet.

Varseltype

Tillater brukere å endre varseltypen. Det vil være et utvalg av varseltyper å velge mellom, og hver har sin egen unike varslingsgrense og varselvarsling (administreres innen "Administrasjonsinnstillinger").

Flere utløpsdatoer (på/av)

Brukere kan aktivere eller deaktivere administrasjonen av flere utløpsdatoer for sertifikatet.

Vedlegg

Tillater brukere å legge ved ekstra filer eller dokumenter knyttet til sertifikatet.