5.2 Risikovurderingsfunksjoner

5.2 Risikovurderingsfunksjoner

Innledning

1.1 Formål

Formålet med denne risikovurderingsdatabasen er å gi brukere en sentralisert plattform for å utføre og opprette nye risikovurderinger. Brukere kan dra nytte av en database med maler for risikovurderinger for å effektivisere prosessen og sikre konsistens i evalueringen av potensielle risikoer. Dette systemet har som mål å forbedre effektiviteten, standardiseringen og nøyaktigheten i risikovurderingsprosedyrer på tvers av ulike scenarioer og prosjekter.

1.2 Nøkkelfunksjoner

Funksjon for å opprette en helt ny risikovurdering basert på en eksisterende risikovurdering. For eksempel å opprette en mer detaljert og spesifisert versjon av en "Arbeid i høyden"-risikovurdering.
Funksjon for å utføre en eksisterende risikovurdering. Loggen for den spesifiserte risikovurderingen vil dokumentere handlingen og valgt personell som utfører risikovurderingen.

Komme i gang

Tilgang til funksjonaliteten
Denne funksjonaliteten kan fås enten gjennom tabelloversikten i "Risikovurdering" -modulen, eller ved å åpne en eksisterende risikovurdering, avhengig av det spesifikke målet.