Hvordan endre eller tilbakestille passordet ditt

Om du har vært uheldig og glemt passordet ditt og blitt utestengt, eller om du ønsker å bytte passordet kan du følge stegene under for å tilbakestille passordet til din profil i CCOMX.

• Naviger til passord-reset feltet i innloggingsportalen

1. Klikk på Forgot your password?-linken under innloggingsfeltet.

2. Skriv inn din nåværende epostadresse

3. Klikk på send

4. Skriv inn ønsket passord.

5. Skriv inn det samme passordet på nytt.

6. Du vil nå motta en engangskode på eposten du førte inn i steg 2.

7. Klikk på eposten i din epost-tjeneste.

8. Kopier engangskoden i eposten og lim inn steg det tredje inndatafeltet i steg 9.

9. Kopier engangskoden inn i feltet med ledeteksten: We have send you an email. Please enter the code below.

10. Klikk på Reset-knappen.

• Logg inn som vanlig med det nye passordet