Kjøretidsmodul — beskrivelse

Kjøretidsmodul — beskrivelse

Oversikt


Kjøretidsmodulen i systemet er designet for å effektivt spore og administrere driftstimer for ulike utstyr, maskiner eller eiendeler. Denne tabellen gir en kort oversikt over time tellere, og tilbyr nøkkelinformasjon for effektiv vedlikeholdsplanlegging.

Beskrivelse

"Kjøretid" -kolonnen i tabellen fungerer som en database innen Vedlikeholdsmodulen. Vedlikeholdsoppgaver har muligheten til å bruke kjøretimer som en utløps- eller intervallparameter. Disse oppgavene kan knyttes til en spesifikk kjøretid, og systemet kan deretter beregne ulike service datoer basert på disse kjøretidsdataene. Denne funksjonaliteten gjør at systemet kan gi brukerne detaljert informasjon knyttet til den spesifikke kjøretiden og tilhørende vedlikeholdsoppgaver, noe som forbedrer presisjonen og effektiviteten til vedlikeholdsplanleggingen og gjennomføringen.

Denne kolonnen lister opp navnet eller identifikatoren til hver kjøreteller, vanligvis knyttet til et bestemt stykke utstyr eller maskin. Det hjelper brukerne med raskt å identifisere eiendelen som overvåkes.

Kjøretid

Indikerer den totale driftstiden, i timer, som utstyret har akkumulert siden forrige tilbakestilling eller vedlikeholdshendelse. Denne verdien gir en oversikt over utstyrets nylige bruk.

Korrigert kjøretid

Reflekterer kjøretiden justert for faktorer som tomgangstid eller nedetid. Korrigert kjøretid gir en mer nøyaktig representasjon av utstyrets faktiske produktive bruk.

Gjennomsnittlig daglig kjøretid

Beregner gjennomsnittlig antall timer utstyret har vært i drift hver dag. Denne metrikken hjelper til med å vurdere utstyrets bruksmønstre og arbeidsbelastning.

Dager til utløp

Angir antall dager som gjenstår før utstyret skal sjekkes manuelt eller før vedlikeholdshendelsen.

Dager siden siste oppdatering

Indikerer antall dager som har gått siden den siste oppdateringen eller vedlikeholdsaksjonen ble utført på utstyret. Denne verdien er viktig for å spore vedlikeholdshistorikken og sikre rettidige inngrep.

Estimerte timer siden siste oppdatering
Estimerer antall driftstimer utstyret har opparbeidet siden den siste oppdateringen eller vedlikeholdshendelsen. Denne estimatet bidrar til å vurdere om utstyret skal vedlikeholdes basert på bruken.

Status

Statuskolonnen gir en rask referanse til utstyrets nåværende tilstand eller vedlikeholdsbehov. Statusetikettene inkluderer "OK, Utløper, Utløpt" for å formidle statusen til kjøretiden.


Eksempel:

Når du får tilgang til den detaljerte visningen av den individuelle kjøretiden, gir den ytterligere alternativer og informasjon:

Beskrivelse

I Kjøretidsmodulen gir "Beskrivelse"-metadataen brukerne essensiell informasjon om hver kjøreteller. Denne beskrivelsen inkluderer vanligvis detaljer som utstyrets navn eller identifikator, produsent og modell, plassering, og eventuelle unike egenskaper som skiller det fra andre eiendeler. Beskrivelsen fungerer som et tydelig referansepunkt, slik at vedlikeholdspersonell raskt kan identifisere det spesifikke utstyret eller maskinen som overvåkes.

Tilgang

Tilgangshåndtering innenfor Kjøretidsmodulen innebærer definisjon og regulering av brukerrettigheter og -privilegier knyttet til kjøretellerdata. Det lar administratorer bestemme hvem som kan se, redigere eller endre kjøretidsinformasjonen. Denne tilgangskontrollen sikrer at bare autorisert personell kan gjøre endringer i sensitive kjøretidsregistre.

Varsel

Tillater brukere å endre varseltypen. Det vil være et utvalg av varseltyper å velge mellom, og hver har sin egen unike advarselsgrense og varslingsmelding (administreres innenfor "Admininnstillinger").

    • Related Articles

    • Sertifikatmodul — beskrivelse

      Oversikt Tabelloversikten tilbyr en organisert oversikt over alle sertifikater innen den valgte mappen, inkludert eventuelle undermapper (hvis de eksisterer). Kolonnene i denne tabellen gir en kortfattet oppsummering med essensielle detaljer for ...
    • Lager – Beskrivelse

      Oversikt Tabelloversikten i Lagermodulen tilbyr en strukturert representasjon av alle lagrede elementer. Den inneholder kolonner som definerer ulike attributter som artikkelnummer, produktnavn, komponenter, mengder, mengdetyper og mer. Denne ...
    • 5.2.1 Opprettelse av ny risikovurdering basert på en eksisterende risikovurdering

      Tilgang til funksjonaliteten. Opprettelse av ny risikovurdering basert på en eksisterende risikovurdering Opprettelse av ny risikovurdering basert på en eksisterende risikovurdering: Klikk på "+" -symbolet i tabelloversikten, ...
    • 5.1 Opprett risikovurdering

      VIKTIG! Systemets risikovurderingsmodul må være konfigurert og satt opp riktig før den kan brukes effektivt. SE ARTIKKEL: https://support.ccom.no/portal/en/kb/articles/risk-assessment Etter å ha fullført oppsettprosessen, fortsett med følgende trinn ...
    • Hvordan legge til sertifikater

      For å kunne legge til sertifikater, må følgende være oppført på forhånd: Sertifikatstrukturer: Du må organisere sertifikatmodulen ved å opprette en sertifikatstruktur. Sertifikattyper: Du må på forhånd angi relevant sertifikattype (CCOMX tilbyr en ...