Kompetansematrise for Planlagte Aktiviteter

VIKTIG MERKNAD: For å sikre at Kompetansematrisen fungerer korrekt, er det avgjørende å konfigurere kompetansekravene nøyaktig. Hvis kravene ikke er satt opp riktig, vil du motta følgende melding:

Kompetansematrise for Planlagte Aktiviteter

Kompetansematrisen som vises i "Planlagte Aktiviteter"-fanen vil gi en matrisevisning med informasjon for brukere som har planlagte aktiviteter på den valgte datoen.

Ekskluderte brukere

Velg bruker(e) som skal ekskluderes fra visning i matrisen.

Ekskluder kompetanser

Velg kompetanse(r) som skal ekskluderes fra visning i matrisen.

Startdato

Velg en dato, og matrisen vil presentere en liste over alle brukere med planlagte aktiviteter som skjer på den valgte datoen.

Skriv ut

Opprett en PDF-fil av matrisen med muligheter for å velge verdier som tidligere, men nå inkludert en ny funksjon som lar deg ekskludere spesifikke kompetansekrav.

Send varsler

Sender en melding (e-post) til de brukerne som er valgt fra listen.

Matrise/Grunnleggende

Endre matrisens visningsmodus: velg mellom standard detaljert visning eller en forenklet oversikt.