PAX Oversikt

Oversiktstabell

Liknende prosess som planlegging av aktiviteter for ansatte (se artiklene om Planlagte aktiviteter), men kun for passasjerer. Krever at PAX-brukere er satt opp på forhånd i "Brukere og PAX"-menyen.
PAX-brukere vil vises i "Manglende bekreftelser"-vinduet, i fanen "Nåværende personell", 7 dager før startdatoen for passasjeren.

Navn på passasjeren (brukerprofilen legges til i "Brukere og PAX"-menyen).

Organisasjon

Organisasjonen som passasjeren er tilknyttet.

Stilling

Passasjerens stilling i organisasjonen.

Ankomstdato og -tid

Faktisk ankomstdato om bord for passasjeren (hvis passasjeren er bekreftet om bord), eller planlagt ankomstdato.

Avgangsdato og -tid

Planlagt avgangsdato for passasjeren.

Redigeringsdato / Bekreft om bord / Bekreft avreise

Redigeringsdato(er) for passasjeren.

Bekrefter passasjeren om bord

Bekreft avreise for passasjer om bord

Nåværende og planlagt / Tidligere

Nåværende og planlagt: Viser nåværende og planlagte passasjerer om bord
Tidligere: Viser alle tidligere passasjerer som har vært om bord

Planlegg PAX

For å legge til passasjerer i den gjeldende ombordlisten eller en fremtidig liste, klikker du på "Planlegg PAX"-knappen.
Når det er planlagt for dagens dato, må passasjerene bekreftes om bord ("Manglende bekreftelser"-vinduet, i fanen "Nåværende personell") av kapteinen/offiseren som er ansvarlig.

PAX

Velg PAX-bruker fra listen.

Fra

Startdato for passasjeren.

Til

Sluttdato for passasjeren.