Planlagte aktiviteter

Oversiktstabell

Fanen "Planlagte aktiviteter" viser en liste over brukere som enten har planlagte aktiviteter for øyeblikket eller har hatt dem tidligere. Når antallet planlagte aktiviteter øker, vil listen vokse tilsvarende.
Oversiktstabell for fanen "Planlagte aktiviteter".

Navn på ansatt.

Stillingsnavn

Stillingen til den ansatte (satt i den ansattes brukerprofil).

Skiftnavn

Skiftet til den ansatte (satt i den ansattes brukerprofil).

Fra

Planlagt startdato for aktiviteten.

Til

Planlagt sluttdato for aktiviteten.

Periode

Totalt antall dager for aktiviteten.

Aktivitetsnavn

Navn på aktiviteten.

Du kan tilpasse sidestørrelsen og angi hvor mange rader som vises per side. Hvis det er flere sider med innhold, kan du enkelt navigere gjennom dem ved å klikke på pilene.