Rettighetsredigering

Rettighetsredigering


Merk: Denne artikkelen er ufullstendig! Følg med for mer innhold... Vi oppdaterer artiklene våre kontinuerlig.

1. Introduksjon og bakgrunn

Rettighetsredigering lar deg manuelt kontrollere hvilke rettigheter eller tilgangsrettigheter en stillingstittel skal ha.
Når en bruker blir tildelt en Stilling vil han få alle rettighetene knyttet til den Stillingen. Grunnen til at det er delt opp på denne måten er fordi enkelte arbeidstakere kan ha kompetanse til forskjellige stillinger i forskjellige sammenhenger. Derfor er dette adskilt fra brukerinnstillingene ettersom folk gjerne bytter jobbstillinger innad i bedriften de er ansatt.

Det er en håndfull konsepter som er nyttige for å forstå hvordan du tilpasser rettighetene til stillinger slik at de imøtekommer behovene på avdelingene i bedriften din. Måten CCOMX er strukturert på er med én del for vanlige brukere av systemet, og en administratorinnstillingsside for akeradministratorer.
De ulike modulene i systemet er under seksjonsoverskrifter. Moduler er designet for å utføre et spesifikt sett med oppgaver eller gi en bestemt funksjon. Mesteparten av tiden er det overlapping mellom brukersiden av en modul og administratorinnstillingssiden.

Her kan du se en forenklet diagram over hvordan de ulike modulene overlapper. Det er spesifikke rettigheter knyttet til hver av pilene nedenfor. F.eks: Hvis du har rettighetene for Shared Functionality (delte funksjonalitet) så vil du ha tilgang til grunnleggende informasjon om avdelinger, varsler og andre brukere tilknyttet selskapskontoen din. 


Inne i hver modul er hver funksjon delt opp i komponenter. Hver av disse komponentene kan sees på som et systemelement, eller system "entitet". Disse komponentene er det vi ønsker å begrense eller gi tilgang til for brukere. Noen komponenter er spesifikke for moduler både admin og vanlig brukerside, andre komponenter er spesifikke for bare vanlige brukere og kun administratorer. Videre i denne artikkelen vil vi detaljere hvilke rettigheter som er knyttet til hvilken type bruker av modulen. Vi vil også detaljere et sett med forhåndsinnstillinger for rettigheter for roller og hierarkistrukturer som er vanlige i maritime operasjoner.

2. Oversikt over brukergrensesnitt


  1. Alle rettigheter: Bruker med jobbstillingen vi oppretter vil ha alle mulige rettigheter for avdelingsmodulen.
  2. Rettighetsnavn: Navn på modulen som rettighetene gjelder for kommer her (i dette tilfellet avdelingsmodulen)
  3. Alle modulrettigheter: Bruker med jobbstillingen vi oppretter vil ha alle mulige rettigheter for avdelingsmodulen.
  4. Les: Bruker med stillingen vi oppretter vil kunne se innholdet i avdelingsmodulen
  5. Opprett: Bruker med stillingen vi oppretter vil kunne opprette nye avdelinger i avdelingsmodulen
  6. Oppdatering: Bruker med jobbstillingen vi oppretter vil kunne redigere avdelinger i avdelingsmodulen
  7. Slett: Bruker med stillingen vi oppretter vil kunne slette avdelinger i avdelingsmodulen

3. Privilegier

3.1 Delte privilegier

(Delte rettigheter for administratorer og vanlige brukere)

3.1.2. Bruker


  1. Les: Brukeren vil kunne se brukerdata relatert til andre brukere i hele appen.
  2. Les Avdeling: Brukeren vil kunne se og velge avdelinger.

3.2 Vanlig bruker

Pax Oversikt
Les: Brukere vil kunne se Passasjerer i Passenger Overview, 'Crew Management og Pax' som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere vil kunne legge til nye passasjerer i Passasjeroversikt, 'Crew Management og Pax' som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere vil kunne redigere passasjerer i Passasjeroversikt, 'Crew Management og Pax' som en vanlig bruker.
Slett: Brukere vil kunne slette passasjerer i Passasjeroversikt, 'Crew Management og Pax' som en vanlig bruker.
Planlagt aktivitet
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se planlagte aktiviteter i "Skift og bemanning", som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye planlagte aktiviteter i "Skift og bemanning", som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere planlagte aktiviteter i "Skift og bemanning", som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette planlagte aktiviteter i "Skift og bemanning", som en vanlig bruker.
Sertifikat
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se sertifikater i sertifikatmodulen, under 'Crew Management and Pax' som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye sertifikater i sertifikatmodulen 'Crew Management and Pax' som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere sertifikater i sertifikatmodulen, under 'Crew Management and Pax' som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med denne rettigheten vil kunne slette sertifikater i sertifikatmodulen, under 'Crew Management and Pax' som en vanlig bruker.
Forny: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne fornye sertifikater i sertifikatmodulen, under 'Crew Management and Pax' som en vanlig bruker.
Brukerkompetanse

Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne se kompetanser i profilinnstillingene deres i rullegardinmenyen Profilbilde.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne opprette kompetanser i profilinnstillingene deres i rullegardinmenyen Profilbilde.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere kompetanser i deres profilinnstillinger som finnes i rullegardinmenyen Profilbilde.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne slette kompetanser i profilinnstillingene deres i rullegardinmenyen Profilbilde.
Forny: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne fornye kompetanser i deres profilinnstillinger som finnes i rullegardinmenyen Profilbilde.
Les matrise: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil ha tilgang til kompetansematrisen under "Skift og bemanning" som en vanlig bruker.
Korrigerende handling
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se "Korrigerende handlinger" i vedlikeholdsmodulen under "Skift", som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye 'Korrigerende handlinger' i vedlikeholdsmodulen under 'Skift', som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne oppdatere "Korrigerende handlinger" i vedlikeholdsmodulen under "Ship", som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette 'Korrigerende handlinger' i vedlikeholdsmodulen under 'Ship', som en vanlig bruker.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne skrive ut "Korrigerende handlinger" i vedlikeholdsmodulen under "Send", som en vanlig bruker.
Vedlikeholdsjobb
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se vedlikeholdsjobber i vedlikeholdsmodulen.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne opprette nye oppføringer for vedlikeholdsjobber i vedlikeholdsmodulen.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne oppdatere oppføringer for vedlikeholdsjobber i vedlikeholdsmodulen.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne slette oppføringer for vedlikeholdsjobber i vedlikeholdsmodulen.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en jobbposisjon med dette privilegiet vil kunne skrive ut vedlikeholdsjobboppføringer i vedlikeholdsmodulen.
Utfør: Brukere som blir tildelt en jobbstilling med dette privilegiet vil kunne utføre vedlikeholdsjobber i vedlikeholdsmodulen.
Utsett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne utsette vedlikeholdsjobber i vedlikeholdsmodulen.
Kjøretid
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se innhold i Run Time-modulen som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en jobbstilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye Run Time-tellere i Run Time-modulen som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere Run Time-tellere i Run Time-modulen som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en jobbstilling med dette privilegiet vil kunne slette Run Time-tellere i Run Time-modulen som en vanlig bruker.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en jobbposisjon med dette privilegiet vil kunne skrive ut Run Time-tellere fra Run Time-modulen som en vanlig bruker.
Servicerapport
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se tjenesterapporter i vedlikeholdsmodulen som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye tjenesterapporter i vedlikeholdsmodulen som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere tjenesterapporter i vedlikeholdsmodulen som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med denne rettigheten vil kunne slette tjenesterapporter i vedlikeholdsmodulen som en vanlig bruker.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne skrive ut servicerapporter i vedlikeholdsmodulen som en vanlig bruker.
Dokument
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se dokumenter i dokumentmodulen som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye dokumenter i dokumentmodulen som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere dokumenter i dokumentmodulen som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med denne rettigheten vil kunne slette dokumenter i dokumentmodulen som en vanlig bruker.
Les alle statuser: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne lese alle dokumentstatuser i dokumentmodulen som en vanlig bruker.
Avvik
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se avvikshelheter i avviksmodulen som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye avvikshelheter i avviksmodulen som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere avvikshelheter i avviksmodulen som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette avvikshelheter i avviksmodulen som en vanlig bruker.
Delegert: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne delegere avvikshelheter i avviksmodulen som en vanlig bruker.
Lukk: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne lukke avvikshelheter i avviksmodulen som en vanlig bruker.
Avvise: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne avvise avvikshelheter i avviksmodulen som en vanlig bruker.
Tegn: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne signere avvikshelheter i avviksmodulen som en vanlig bruker.
Fullført: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne fullføre avvikshelheter i avviksmodulen som en vanlig bruker.
Åpne på nytt: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne gjenåpne avvikshelheter i avviksmodulen som en vanlig bruker.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne skrive ut avvikshelheter fra avviksmodulen som en vanlig bruker.
øvelser
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se Drills i Drills-modulen som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye øvelser i Drills-modulen som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere Drills i Drills-modulen som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette øvelser i Drills-modulen som en vanlig bruker.
Utfør: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne utføre øvelser i Drills-modulen som en vanlig bruker.
Utsett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne utsette øvelser i Drills-modulen som en vanlig bruker.
Oppgave
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se oppgaver i Oppgavemodulen som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye oppgaver i Oppgavemodulen som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere oppgaver i Oppgavemodulen som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette oppgaver i oppgavemodulen som en vanlig bruker.
Utfør: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne utføre oppgaver i Oppgavemodulen som en vanlig bruker.
Utsett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne utsette oppgaver i Oppgavemodulen som en vanlig bruker.
Medisin
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se medisiner i medisinmodulen som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye medisiner i medisinmodulen som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere medisiner i medisinmodulen som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette medisiner i medisinmodulen som en vanlig bruker.
Oppbevaringsprodukt
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se lagringsprodukter i lagringsmodulen som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye lagringsprodukter i lagringsmodulen som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere lagringsprodukter i lagringsmodulen som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette lagringsprodukter i lagringsmodulen som en vanlig bruker.
Risikovurdering
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se risikovurderingsoppføringer i risikovurderingsmodulen som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye risikovurderingsoppføringer i risikovurderingsmodulen som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere Risk Assessment-oppføringer i Risk Assessment-modulen som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette Risk Assessment-oppføringer i Risk Assessment-modulen som en vanlig bruker.
Rekkefølge
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil se bestillinger i kjøpsmodulen som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye bestillinger i kjøpsmodulen som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere bestillinger i kjøpsmodulen som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med denne rettigheten vil kunne slette bestillinger i kjøpsmodulen som en vanlig bruker.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne skrive ut bestillinger i kjøpsmodulen som en vanlig bruker.
Oppbevaringsprodukt
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil se produktkategorier i lagringsmodulen som en vanlig bruker.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye produktkategorier i lagringsmodulen som en vanlig bruker.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere produktkategorier i lagringsmodulen som en vanlig bruker.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette produktkategorier i lagringsmodulen som en vanlig bruker.
3.3 Administratorbruker
Produkteier
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se produkteiere i administratorinnstillingene.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette produkteiere i administratorinnstillingene.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne redigere produkteiere i administratorinnstillingene.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette produkteiere i administratorinnstillingene.


Merk: Dette settet med privilegier er reservert for CCOMX Support & Development Team. Hvis du har ytterligere spørsmål angående dette privilegiet og dets funksjon, vennligst kontakt oss på support@ccom.no
Stillinger
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se stillinger som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne opprette nye stillinger som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere stilling som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne slette nye stillinger som administrator.
Stillingsgruppe
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se stillingsgrupper som en administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne opprette nye stillingsgrupper som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne oppdatere stillingsgrupper som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en jobbstilling med dette privilegiet vil kunne slette jobbposisjonsgrops som administrator.
Privilegium
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil ha tilgang til privilegieredigering når de oppretter nye stillinger som administrator.
Posisjon
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se systemets privilegier når de oppretter nye stillinger som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne merke av for privilegier av og på når de oppretter nye stillinger som administrator.
Leietaker
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil ha tilgang til leietakermodulen og se leietakere som en administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye leietakere som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne redigere leietakerkontoer som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette leietakerkontoer som administrator.
Velg: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne velge leietakerkontoer som administrator.
Gjenopprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne gjenopprette leietakerkontoer som administrator.
Deaktiver: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne deaktivere leietakerkontoer som administrator.

Bruker
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye brukere som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere brukere som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette brukere som administrator.
Gjenopprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne gjenopprette brukere som administrator.
Deaktiver: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne deaktivere brukere som administrator.
Aktiver på nytt: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne aktivere brukere på nytt som administrator.

Brukergruppe
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se brukergrupper som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye brukergrupper som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne redigere brukergrupper som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette brukergrupper som administrator.

Avdeling
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se avdelinger, i avdelingsmodulen, som en administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye avdelinger, i avdelingsmodulen, som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere avdelinger, i avdelingsmodulen, som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette avdelinger, i avdelingsmodulen, som administrator.
Gjenopprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne gjenopprette avdelinger, i avdelingsmodulen, som administrator.
Pause: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne sette avdelinger på pause, i avdelingsmodulen, som administrator.
Arkiv: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne arkivere avdelinger, i avdelingsmodulen, som administrator.
Avdelingsgruppe
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se avdelingsgrupper, i avdelingsmodulen, som en administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye avdelingsgrupper, i avdelingsmodulen, som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere avdelingsgrupper, i avdelingsmodulen, som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette avdelingsgrupper, i avdelingsmodulen, som administrator.
Fartøytype
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se fartøytyper når de legger til nye avdelinger, i avdelingsmodulen, som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye fartøytyper når de legger til nye avdelinger, i avdelingsmodulen, som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere fartøytyper, når de legger til nye avdelinger, i avdelingsmodulen, som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette fartøytyper, når de legger til nye avdelinger, i avdelingsmodulen, som administrator.

Merk: Brukergrensesnitt for Opprett, Oppdater og Slett er ennå ikke implementert for denne funksjonen.

Flaggstat
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se flaggstater når de legger til nye avdelinger i avdelingsmodulen som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye flaggstater når de legger til nye avdelinger i avdelingsmodulen som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere flaggstater når de legger til nye avdelinger i avdelingsmodulen som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette flaggstater når de legger til nye avdelinger i avdelingsmodulen som administrator.

Merk: Brukergrensesnitt for Opprett, Oppdater og Slett er ennå ikke implementert for denne funksjonen.

Varsling
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se varsler i varslingsmodulen som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye varsler i varslingsmodulen som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere varsler i varslingsmodulen som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette varsler i varslingsmodulen som administrator.
Gjenopprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne gjenopprette varsler i varslingsmodulen som administrator.

Egendefinert skjema
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se skjemaer i Skjemamodulen som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye skjemaer i Skjemamodulen som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere skjemaer i Skjemamodulen som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med denne rettigheten vil kunne slette skjemaer i Skjemamodulen som administrator.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne skrive ut skjemaer i Skjemamodulen som administrator.

Skjemabibliotek
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se skjemabiblioteker i skjemamodulen som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye skjemabiblioteker i skjemamodulen som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere skjemabiblioteker i skjemamodulen som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette skjemabiblioteker i skjemamodulen som administrator.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne skrive ut skjemabiblioteker i skjemamodulen som administrator.

Emneknagg
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se hashtags på dokumenter i dokumentmodulen
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye hashtagger på dokumenter i dokumentmodulen

Merk: Denne funksjonen gjelder kun for leietakere med TextControl-alternativet for dokumentmodulen. Hvis du er interessert i å velge denne avanserte funksjonen , vennligst kontakt CCOMX Support Team support@ccom.no for informasjon og priser.


Meny
Dette privilegiet aktiverer de sekundære sidepanelnavigasjonsmenyene i administratorinnstillingene for dokumentmodulen, medisinmodulen, lagringsmodulen, risikovurderingsmodulen, sertifikatmodulen.
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se strukturer og menyelementer i modulen Medisin, lagring, risikovurdering, sertifikater og dokumenter som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette strukturer og menyelementer i modulen Medisin, lagring, risikovurdering, sertifikater og dokumenter som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere strukturer og menyelementer i modulen Medisin, lagring, risikovurdering, sertifikater og dokumenter som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette strukturer og menyelementer i medisinmodulen, lagringsmodulen, risikovurderingsmodulen, sertifikatmodulen og dokumentmodulen som administrator.

Mengde Type
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se mengdetyper i mengdetyper-modulen som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye mengdetyper i mengdetyper-modulen som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere mengdetyper i mengdetyper-modulen som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette mengdetyper i mengdetyper-modulen som administrator.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne skrive ut kvantitetstyper i kvantitetstyper-modulen som administrator.

Pax
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se passasjerer i brukere og Pax-modulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye passasjerer i brukere og Pax-modulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere passasjerer i brukere og Pax-modulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette passasjerer i brukere og Pax-modulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Skifte
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se skift i Crew Management-modulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye skift i Crew Management-modulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere skift i Crew Management-modulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette skift i Crew Management-modulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.

Aktivitet
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se aktiviteter i Crew Management-modulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye aktiviteter i Crew Management-modulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere aktiviteter i Crew Management-modulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette aktiviteter i Crew Management-modulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.

Kompetanse
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se kompetanser i kompetansemodulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye kompetanser i kompetansemodulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere kompetanser i kompetansemodulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette kompetanser i kompetansemodulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.

Kompetansegruppe
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se kompetansegrupper i kompetansemodulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye kompetansegrupper i kompetansemodulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere kompetansegrupper i kompetansemodulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette kompetansegrupper i kompetansemodulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Gjenopprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne gjenopprette kompetansegrupper i kompetansemodulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.

Kompetansekrav
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se kompetansekrav i kompetansemodulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye kompetansekrav i kompetansemodulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere kompetansekrav i kompetansemodulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette kompetansekrav i kompetansemodulen, under 'Crew Management & Pax', som administrator.


Komponentgruppe
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se komponentgrupper i vedlikeholdsmodulen under 'Vedlikehold og lagring, som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye komponentgrupper i vedlikeholdsmodulen under 'Vedlikehold og lagring, som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere komponentgrupper i vedlikeholdsmodulen under 'Vedlikehold og lagring , som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette komponentgrupper i vedlikeholdsmodulen under 'Vedlikehold og lagring, som administrator.

Komponent
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se komponenter i vedlikeholdsmodulen under 'Vedlikehold og lagring, som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye komponenter i vedlikeholdsmodulen under 'Vedlikehold og lagring , som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere komponenter i vedlikeholdsmodulen under 'Vedlikehold og lagring, som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med denne rettigheten vil kunne slette komponenter i vedlikeholdsmodulen under 'Vedlikehold og lagring, som administrator.
Gjenopprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne gjenopprette komponenter i vedlikeholdsmodulen under 'Vedlikehold og lagring, som administrator.
Import: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne importere komponenter i vedlikeholdsmodulen under 'Vedlikehold og lagring , som administrator.
Eksporter: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne eksportere komponenter i vedlikeholdsmodulen under 'Vedlikehold og lagring, som administrator.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne skrive ut komponenter i vedlikeholdsmodulen under 'Vedlikehold og lagring , som administrator.


Type vedlikeholdsjobb
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se jobbtyper i vedlikeholdsmodulen, under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye jobbtyper i vedlikeholdsmodulen, under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere jobbtyper i vedlikeholdsmodulen, under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette jobbtyper i vedlikeholdsmodulen, under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en jobb med dette privilegiet vil kunne skrive ut jobbtyper i vedlikeholdsmodulen, under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.

Vedlikeholdsinnstillinger
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se vedlikeholdsinnstillinger i vedlikeholdsmodulen, under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere vedlikeholdsinnstillinger i vedlikeholdsmodulen, under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.
Merk: Denne funksjonen er ikke implementert. For mer informasjon om planlagte utgivelser, vennligst kontakt CCOM Support Team på support@ccom.no


Leveringstilstand
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se leveringsbetingelser i Kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye leveringsbetingelser i Kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere leveringsbetingelser i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette leveringsbetingelser i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Bestillingsinnstillinger
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere ordreinnstillinger i kjøpsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil ha tilgang til ordreinnstillinger i kjøpsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Merk: Denne funksjonen er ikke implementert. For mer informasjon om planlagte utgivelser, vennligst kontakt CCOM Support Team på support@ccom.no

Vekslingskurs
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye valutakurser i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere valutakurser i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette valutakurser i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne skrive ut valutakurser i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Merk: Denne funksjonen er ikke implementert. For mer informasjon om planlagte utgivelser, vennligst kontakt CCOM Support Team på support@ccom.no

Regnskap
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se kontoer i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye kontoer i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere kontoer i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette kontoer i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne skrive ut innhold fra kontoer i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Kontogruppe
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se kontogrupper i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye kontogrupper i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere kontogrupper i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette kontogrupper i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Leverandør
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se Leverandører i Innkjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye leverandører i innkjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere Leverandører i Innkjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med denne rettigheten vil kunne slette Leverandører i Innkjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Skriv ut: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne skrive ut leverandører i innkjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Bestillingstype
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se ordretyper i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye ordretyper i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere ordretyper i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med denne rettigheten vil kunne slette ordretyper i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Kjøper
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se kjøpere i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye innkjøpere i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere innkjøpere i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette innkjøpere i kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Kjøperkontakt
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se Kjøperkontakter Kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette Kjøperkontakter Kjøpsmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Valuta
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye valutaer i kjøpsmodulen, under ''Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere valutaer i kjøpsmodulen, under '' Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette valutaer i kjøpsmodulen, under ''Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Merk: Denne funksjonen er ikke implementert. For mer informasjon om planlagte utgivelser, vennligst kontakt CCOM Support Team på support@ccom.no

Dokumentinnstillinger
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se dokumentinnstillinger i dokumentmodulen, under 'Dokumentasjon', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere dokumentinnstillinger i dokumentmodulen, under 'Dokumentasjon', som administrator.
Merk: Denne funksjonen er ikke implementert. For mer informasjon om planlagte utgivelser, vennligst kontakt CCOM Support Team på support@ccom.no

Avvikssted på avdeling
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette

Avvik sjøstat
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se sjøstatsoppføringer, i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye sjøstatsoppføringer, i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere sjøstatsoppføringer, i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette sjøstatsoppføringer, i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Værinformasjon som ikke samsvarer
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se værinformasjonsoppføringer, i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som en administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye værinformasjonsoppføringer, i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som en administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere værinformasjonsoppføringer, i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som en administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette værinformasjonsoppføringer, i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Avvik Årsak
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se Årsaksoppføringer, i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter' som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne opprette nye Årsaksoppføringer, i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter' som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere Årsaksoppføringer, i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter' som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette Årsaksoppføringer, i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter' som administrator.


Alvorlighetsgrad
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se alvorlighetsgrader i avviksmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter' som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye alvorlighetsgrader i avviksmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter' som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere alvorlighetsgrader i avviksmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter' som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette alvorlighetsgrader i avviksmodulen under 'Dokumentasjon og rapporter' som administrator.
      
Type avvik
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se avvikstyper i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye avvikstyper i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere avvikstyper i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette avvikstyper i avviksmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.


Medisin kategori
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se Medisinkategorier i Medisinmodulen, under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye medisinkategorier i medisinmodulen, under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere Medisinkategorier i Medisinmodulen, under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette medisinkategorier i medisinmodulen, under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.

Lagringsproduktkategori
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se produktkategorier i lagringsmodulen under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye produktkategorier i lagringsmodulen under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere produktkategorier i lagringsmodulen under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette produktkategorier i lagringsmodulen under 'Vedlikehold og lagring', som administrator.

Innstillinger for risikovurdering
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere innstillingene for en risikovurdering i risikovurderingsmodulen, som en vanlig bruker.
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se innstillingene for en risikovurdering i risikovurderingsmodulen, som en vanlig bruker.

Risikovurderingsbibliotek
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se strukturer og menyelementer i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye strukturer og menyelementer i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere strukturer og menyelementer i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette strukturer og menyelementer i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Risikovurdering Fare
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se farer i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye farer i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere farer i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette farer i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Risikovurdering Driftstype
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se operasjonstyper i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye operasjonstyper i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere operasjonstyper i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette operasjonstyper i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Risikovurdering Sted
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se plasseringer i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye lokasjoner i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere plasseringer i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette lokasjoner i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Risikovurdering Konsekvens
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se konsekvenser i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye konsekvenser i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere konsekvenser i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette konsekvenser i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Risikovurdering Reduserende tiltak
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se avbøtende tiltak i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye avbøtende tiltak i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere avbøtende tiltak i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette avbøtende tiltak i risikovurderingsmodulen, under 'Dokumentasjon og rapporter', som administrator.

Overtidstyper
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne se overtidstyper i arbeids- og hvilemodulen, som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne opprette nye overtidstyper i Arbeids- og hvilemodulen, som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet, vil kunne oppdatere overtidstyper i arbeids- og hvilemodulen, som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette overtidstyper i arbeids- og hvilemodulen, som administrator.

Arbeidsplanmaler
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se arbeidsplanmaler i Arbeid og hvile-modulen, som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye arbeidsplanmaler i Arbeid og hvile-modulen, som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere arbeidsplanmaler i Arbeid og hvile-modulen, som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette arbeidsplanmaler i Arbeid og hvile-modulen, som administrator.

Planmaler
Les: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne se tidsplanmaler i Arbeid og hvile-modulen, som administrator.
Opprett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne opprette nye tidsplanmaler i Arbeid og hvile-modulen, som administrator.
Oppdatering: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne oppdatere tidsplanmaler i Arbeid og hvile-modulen, som administrator.
Slett: Brukere som blir tildelt en stilling med dette privilegiet vil kunne slette tidsplanmaler i Arbeid og hvile-modulen, som administrator.


4. Forhåndsinnstillinger for privilegier (maler) for jobbstillinger
Nedenfor er en tabell som viser en oversikt over hvilke privilegier som tilsvarer hvilken type bruker. Les, opprett, oppdater, slett og forny er de mest brukte og totalt sett de mest relevante rettighetene knyttet til standard brukerrettigheter.
Oversiktstabell for forhåndsinnstillinger for privilegier

RCUD tilsvarer privilegiene: Les, Opprett, Oppdater, Slett detaljert i kapittel 2 ovenfor. Oversikt over brukergrensesnitt.

 
Privilegier: Administrasjon Senioroffiserer Junioroffiserer Fullt kvalifisert
sjømann/Ratings Opplæringsstillinger
  RCUDRny RCUDRny RCUDRny RCUDRny RCUDRny
ADM- posisjon XXXX XXXX X X  
ADM- posisjonsgruppe XXXX XXXX X X  
ADM PrivilegeXXXX XXXX X X  
Posisjonsprivilegium XXXX XXXX X X X X  
Leietaker  
ADM -brukerXXXX                          
Brukergruppe XXXX XXXX X X  
Avdeling XXXX X X X X  
ADM- avdelingsgruppe XXXX XXXX X X  
Fartøytype XXXX XXXX X X  
Flaggstat XXXX XXXX X X  
ADM AlertXXXX XXXX X X  
Egendefinert skjema XXXX XXXX X X XXX X X  
ADM- skjemabibliotekXXXX XXXX X X  
Hashtag XXXX XXXX X X  
ADM- menyXXXX XXXX X X  
ADM Mengde TypeXXXX XXXX X X  
ADM PaxXXXX XXXX X X  
Pax Oversikt XXXX XXXX X X  
ADM ShiftXXXX XXXX  
ADM- aktivitetXXXX XXXX  
Planlagt aktivitet XXXX XXXX  
Sertifikat XXXXX XXXXXX X X X  
ADM- kompetanseXXXX XXXX X  
ADM- kompetansegruppeXXXX XXXX X  
ADM- kompetansekravXXXX XXXX X  
Brukerkompetanse XXXXX XXXXXX XXX X XXX X XXX X
ADM- komponentgruppeXXXX XXXX X  
ADM -komponentXXXX XXXX X  
Korrigerende handling XXXX XXXX X X X  
Vedlikeholdsjobb XXXX XXXX X X X  
ADM- vedlikeholdsjobbtypeXXXX XXXX X  
Vedlikeholdsinnstillinger XXXX XXXX X  
Kjøretid XXXX XXXX X X X  
Servicerapport XXXX XXXX X X X  
ADM- leveringsbetingelseXXXX XXXX X  
ADM- bestillingsinnstillingerXXXX XXXX X  
Bestill XXXX XXXX X X  
Valutakurs XXXX XXXX X  
ADM- kontoXXXX XXXX X  
ADM- kontogruppeXXXX XXXX X  
ADM- leverandørXXXX XXXX X  
ADM- bestillingstypeXXXX XXXX X  
ADM- kjøperXXXX XXXX X  
Kjøperkontakt XXXX XXXX X  
Valuta XXXX XXXX X  
Dokument XXXX XXXX XXX X X  
Dokumentinnstillinger XXXX XXXX X X X  
ADM -avvik
Plassering på avdeling XXXX XXXX X  
ADM Avvik SjøtilstandXXXX XXXX X  
ADM -avviksvær
Informasjon XXXX XXXX X  
ADM -avvik ÅrsakXXXX XXXX XXX X X  
Avvik XXXX XXXX XXX XX XX  
Alvorlighetsgrad for ADMXXXX XXXX X  
ADM -avvik TypeXXXX XXXX X  
Drill XXXX XXXX XXXX X PF X PF  
Oppgave XXXX XXXX XXXX X PF X PF  
ADM Medisin Kategori XXXX XXXX X  
Medisin XXXX XXXX X  
ADM- lagringsproduktkategori XXXX XXXX X  
Lagringsprodukt XXXX XXXX X  
Innstillinger for risikovurdering XXXX XXXX X  
Risikovurdering XXXX XXXX X X X  
Risikovurderingsbibliotek XXXX XXXX X  
ADM Risikovurdering HazardXXXX XXXX X  
ADM Risk Assessment Operation
Skriv XXXX XXXX X  
ADM Risikovurdering Sted XXXX XXXX X  
ADM Risikovurdering KonsekvensXXXX XXXX X  
ADM Risikovurdering Reduserende
Mål XXXX XXXX X  
ADM OvertidstyperXXXX XXXX  
ADM- planmalerXXXX XXXX X X X  
                                

Administrasjon
Administratorer trenger alle rettigheter unntatt alle som er knyttet til Tentants-modulen. Dette settet med privilegier er reservert for CCOMX Support Team og CCOMX Development Team.

Senioroffiserer
Junioroffiserer
Fullt kvalifisert sjømann
Treningsstillinger

Merk: Denne artikkelen er ufullstendig! Følg med for mer innhold... Vi oppdaterer artiklene våre kontinuerlig.