Utføre øvelse

Utføre

1. Brukere begynner typisk med å få tilgang til Øvelsesmodulen innenfor sikkerhetsstyringssystemet.
  2. Innenfor Øvelsesmodulen kan brukere se en liste over alle tilgjengelige øvelser. Denne listen gir en oversikt over øvelsene som er planlagt for gjennomføring.
  3. Brukere velger en spesifikk øvelsesoppgave fra listen basert på typen øvelse de skal utføre.
  4. Før de starter øvelsen, gjennomgår brukerne øvelsens detaljer, inkludert øvelsens navn, beskrivelse, mål, sted og planlagt dato.
  5. Brukere sørger for at all relevant informasjon, inkludert digitale skjemaer/sjekklister, observasjoner og resultater, blir dokumentert på riktig måte innenfor systemet. Denne dokumentasjonen fungerer som en registrering av øvelsen for overholdelse og historiske formål. Denne historikken kan være nyttig for fremtidig referanse.
  6. Ved fullføring av øvelsen vil systemet automatisk beregne neste forfallsdato for øvelsen (basert på intervalldager).

Deltakere

Under "Utføre"-stadiet av øvelsen vil en deltakerliste være tilgjengelig, slik at brukere kan velge og registrere personellet som deltok på øvelsen. Denne listen er også tilgjengelig i øvelsesloggen og spiller en kritisk rolle for fremtidig referanse og revisjonsformål.