Utføre oppgave

Utføre

1. Brukere starter vanligvis ved å få tilgang til Oppgavemodulen innenfor sikkerhetsstyringssystemet.
  2. Innenfor Oppgavemodulen kan brukere se en liste over alle tilgjengelige oppgaver. Denne tabelllisten gir en oversikt over oppgaver planlagt for utførelse.
  3. Brukere velger en bestemt oppgave fra listen basert på den planlagte utførelsen.
  4. Før oppgaven starter, gjennomgår brukere oppgavedetaljer, inkludert beskrivelse, mål og planlagt dato.
  5. Brukere sørger for at all relevant informasjon, inkludert digitale skjemaer/sjekklister, er riktig dokumentert i systemet. Denne dokumentasjonen fungerer som en registrering av oppgaven for samsvar og historiske formål. Denne historikken kan være nyttig for fremtidig referanse.
  6. Ved fullføring av oppgaven vil systemet deretter automatisk beregne neste forfallsdato for oppgaven (basert på intervalldager).
Deltakere
Under "Utføre"-fasen av oppgaven, vil en deltakerliste være tilgjengelig, slik at brukere kan velge og registrere personellet som er involvert i oppgaven. Denne listen er også tilgjengelig i Oppgaveloggen og har en rolle for fremtidig referanse og revisjonsformål.