5.2.1 Opprettelse av ny risikovurdering basert på en eksisterende risikovurdering

5.2.1 Opprettelse av ny risikovurdering basert på en eksisterende risikovurdering

Tilgang til funksjonaliteten.

Opprettelse av ny risikovurdering basert på en eksisterende risikovurdering
Opprettelse av ny risikovurdering basert på en eksisterende risikovurdering:
Klikk på "+" -symbolet i tabelloversikten,

Brukergrensesnittoversikt

UI - Opprettelse av ny risikovurdering basert på en eksisterende risikovurdering

Etter å ha klikket på "+ "-knappen i tabelloversikten, vil nøkkelinformasjonen fra den eksisterende risikovurderingen hentes:
  1. Ny plassering må spesifiseres.
  2. Ny beskrivelse må legges til.
  3. Residualrisiko må beregnes på nytt.