5.2.2 Gjennomføre en eksisterende risikovurdering

2.1 Tilgang til funksjonaliteten.

Gjennomføre en eksisterende risikovurdering
Åpne risikovurderingen du ønsker å oppdatere, deretter klikker du på "Utfør"-knappen:

2.2 Brukergrensesnittsoversikt

UI - Gjennomføre en eksisterende risikovurdering

Etter å ha klikket på "Utfør"-knappen er alle feltene i risikovurderingen åpne for redigering. Gjør eventuelle nødvendige endringer, og velg personalet som utfører risikovurderingen gjennom deltakerlisten nederst:
Ingen endringer vil bli gjort med mindre brukeren legger inn nye verdier/informasjon i risikovurderingen

Velg brukerne som deltar i utførelsen av risikovurderingen gjennom deltakerlisten.