Arbeidsoppgaver – Oversikt

Oversikt

Denne tabellen forenkler overvåkingen og styringen av oppgaver, og sikrer at viktige oppgaver utføres til rett tid og i samsvar med forskrifter. Den tillater også enkel identifisering av eventuelle oppgaver som er forsinket.

Beskrivelse

Oppgavemodulen har en kritisk rolle i å sikre sikkerheten og samsvar i maritime operasjoner. Dens primære mål er å forbedre sikkerheten, forenkle oppgavestyring og fremme regulatorisk samsvar i den maritime industrien. I visse oppgaver er omfattende dokumentasjon nødvendig. Integreringen av digitale skjemaer tillater opprettelse, innsending og styring av dokumentasjon direkte innenfor oppgavenes innsendelse.

Her er en detaljert oversikt over kolonnene som presenteres:

Denne kolonnen lister opp navnet eller beskrivelsen av den spesifikke oppgaven eller aktiviteten.

Intervall

Denne kolonnen angir det gjentagende intervallet der oppgaven må utføres. Den indikerer hvor ofte oppgaven må fullføres, for eksempel daglig, ukentlig, månedlig eller årlig.

Dager til utløp

Denne kolonnen beregner og viser antall dager som gjenstår til oppgavens neste planlagte utløpsdato. Den gir en klar nedtelling til neste forfallsdato.

Utløp

Denne kolonnen indikerer den spesifikke datoen når oppgaven er planlagt å utløpe. Den er basert på intervallet og blir automatisk beregnet fra den siste datoen oppgaven ble utført.

Sist utført

Denne kolonnen registrerer den siste datoen da oppgaven ble fullført. Den hjelper til med å spore oppgavens historiske ytelse og samsvar.

Status

Denne kolonnen gir den nåværende statusen til oppgaven. Den inkluderer vanligvis merkelapper som "Utløper," "Utløpt," eller "OK" for å raskt formidle oppgavens samsvarsstatus.

Handlinger

Snarvei for å utføre oppgaven fra tabellvisningen.

Detaljert visning

Den detaljerte visningen av en individuell oppgave innenfor Oppgavemodulen. Denne visningen tilbyr omfattende informasjon og ulike alternativer knyttet til den spesifikke oppgaven og går i dybden av oppgavens detaljer og tilknyttede handlinger.

Når du får tilgang til den detaljerte visningen av den individuelle oppgaven, gir den tilleggsalternativer og informasjon om den individuelle oppgaven. Disse alternativene er:

Plassering

Spesifiserer stedet der oppgaven er plassert. Denne informasjonen er avgjørende for mannskapene for å navigere til systemet effektivt.

Beskrivelse

Tilbyr en omfattende gjennomgang av oppgaven, inkludert formål, omfang og eventuelle spesifikke instruksjoner eller prosedyrer som mannskapene må følge. Denne detaljerte beskrivelsen sikrer at alt personell har en klar forståelse av oppgavens krav.

Ansvarlig eier

Identifiserer den enkelte mannskapet eller avdelingen som har overordnet ansvar for oppgavens vellykkede gjennomføring. Denne betegnelsen sikrer tydelig eierskap og ansvarlighet innen organisasjonen.

Skjema

Kobler til de spesifikke digitale skjemaene eller sjekklistene knyttet til oppgaven. Ved utførelse av oppgaven, vil mannskapene fylle ut tilkoblede skjemaer for å fullføre dokumentasjonen elektronisk.

Tilgang

Spesifiserer tilgangstillatelsene for oppgaven. Administratorer kan bestemme hvem som har lese-, skrive- eller redigeringsadgang til oppgaveinformasjonen.

Vedlegg

Brukeren kan legge ved eventuelle oppgaverelaterte dokumenter, for eksempel utstyrshåndbøker, sikkerhetsretningslinjer eller referansematerialer. Brukere kan laste opp, vise eller laste ned disse vedleggene for referanse- og dokumentasjonsformål.